Mikkel Haarup Dutch Masters of MX 125cc kampioen!

Mikkel Haarup Dutch Masters of MX 125cc kampioen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vandaag werden in Lichtenvoorde de eerste races afgewerkt. Mikkel Haarup verzekerde er zich met een zege van de titel in de 125cc klasse! De Nederlandse rijders weerden zich voor eigen publiek echter uitstekend. Rick Elzinga reed lang op kop en moest pas op het eind buigen voor Haarup, ook Dankers en Meuwissen presteerden prima. Van Belgische zijde werden Lars Derboven en Wannes van de Voorde respectievelijk 20ste en 22ste.

125cc race 1

1. Mikkel Haarup
2. Rick Elzinga
3. Raivo Dankers
4. Raf Meuwissen
5. Kevin Horgmo
6. Greg van der Weide
7. Loeka Thonies
8. Shana van der Vlist
9. Twan Van Essen
10. Max Schwarte

Volledige resultaten hier

Foto: Huub Munsters

Uw reacties