X

Baancheck en preview MCLB Tessenderlo!!

In tegenstelling tot VLM geen rustweekend voor de MCLB! Drukker dan in Tessenderlo wordt het immers niet. Want voor alle categorieën zijn er op De Oosterbergen immers wedstrijden die meetellen voor het kampioenschap. De organiserende club MC De Kempendrivers leverde de afgelopen week uitstekend werk om de omloop op te bouwen. Zoals je kan zien in de onderstaande galerij liggen de Oosterbergen er dan ook in topvorm bij!

Nieuwelingen B/Dames Open, Nieuwelingen Open, Nieuwelingen MX1/Experten, Nieuwelingen MX2, Beloften Quads, Junioren/Nationalen MX2, Junioren/Nationalen MX1, Masters Open, Zijspannen en Inters… Allemaal gaan ze in Tessenderlo strijden voor de punten. Bij de Inters staat zondag de 10de ronde van het kampioenschap op de kalender. Dit betekent dat er in totaal, inclusief de finale, nog drie wedstrijden resten! Wietse Brackman volgt leider David Segers op 9 punten en bewees met zijn overwinning in Volkegem dat de strijd nog zeker niet gestreden is.

Bij de Inters wordt er in Tessenderlo spektakel verwacht. Ook Jaimy Deleersnijder zat de voorbije weken in goede doen!

Eetfestijn op zaterdag!

Op zaterdag kan er in de grote feesttent gesmuld worden dankzij het Spareribs eetfestijn! Vanaf 19u kan je daar terecht. Kaarten kosten 15€ per persoon en zijn verkrijgbaar bij de teampiloten of ter plaatse.

Adres: Oosterbergen, Tessenderlo