Team USA MXoN: Seely, Osborne & Covington!

Team USA MXoN: Seely, Osborne & Covington!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

AMA director of Racing Kevin Crowther heeft in Unadilla zonet het Amerikaanse team voor de MX of Nations in Matterly Basin (GBR) bekend gemaakt. Door de vele blessures werd het een heuse puzzel voor de Amerikanen. Cole Seely zal uitkomen in de MXGP, Zach Osborne in de MX2. Thomas Covington rijdt uiteindelijk dus toch niet uit voor Puerto Rico maar zal de Amerikaanse kleuren verdedigen in de open klasse!

Grappig detail, ook Zach Osborne reed al voor team Puerto Rico in de MXoN.  “Osborne wilde al jaar naar de Motocross of Nations gaan,” zei team manager Roger Decoster. “Elk jaar vroeg hij mij en moest ik hem teleurstellen. Dit jaar heeft het verdiend. Ook Seely en Covington’s resultaten zijn beter geworden  en ik denk dat het een goed moment is voor hen om te gaan. Alle drie de rijders willen ze er voor gaan en ze kunnen op goede steun van hun teams rekenen.”

Jason Anderson (foto) was door een operatie aan zijn voet dit jaar niet beschikbaar, maar we zullen dus wel twee fabrieks Husqvarna’s in Amerikaanse kleuren zien in Groot-Brittannië!

 

 

 

 

Uw reacties