X

Bogle en Peick tekenen bij JGRMX

Langzaam maar zeker beginnen alle plekjes voor 2018 volzet te geraken. Zo bevestigde ook het Autotrader/Yoshimura/Suzuki Factory Racing team hun piloten voor het komende seizoen.

Bij JGRMX rekenen ze voor komen seizoen niet langer op de diensten van Justin Barcia, en word zijn plek binnen het team ingenomen door Justin Bogle. Bogle werd in 2014 nog supercross kampioen in de SX250 klasse aan de oostkust, en was ook afgelopen zomer sterk opdreef met 2 reeks zeges en een dag zegen tijdens de Budds Creek National.

Justin Bogle: Ik ben heel erg blij dat ik na een aantal turbulente jaren deze kans binnen het Autotrader/Yoshimura/Suzuki Factory Racing team krijg. Ik denk eerlijkgezegd ook niet dat ik twee jaar gelend klaar was geweest voor deze kans. Het klinkt misschien wel een beetje als een cliché maar dingen gebeuren met een reden, en ik heb veel geleerd uit de problemen van de afgelopen jaren. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om met deze geweldige groep mensen samen te werken, en ik heb vertrouwen in onze kansen voor 2018.

Ook Weston Peick zal in 2018 opnieuw de kleuren van JGRMX gaan verdedigen. Peick die al sinds 2015 deel uitmaakt van het team was tijdens de eerste wedstrijden van het afgelopen supercross seizoen sterk op dreef tot een schouder blessure hem voor een hele tijd aan de kant hield. Peick kwam afgelopen zomer terug tijdens het Lucas Oil AMA Pro Motocross kampioenschap, en wist hier in niet minder dan 14 reeksen de top 10 af te sluiten. Wat hem uiteindelijk naar een 8ste plaats in het kampioenschap bracht.

Weston Peick: Ik ben heel erg gelukkig dat ik ook in 2018 weer voor het Autotrader/Yoshimura/Suzuki Factory Racing team mag rijden. Zij geloven al verschillende jaren in mij, en ik ben er dan ook van overtuigd dat we samen veel kunnen bereiken. Ik hoop dan ook dat ik nog lang na 2018  samen met hun mijn carrière kan verderzetten. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om te beginnen testen en te rijden met de nieuwe Suzuki RM-Z450.