X

HSF Logistics met HRC in zee

Honda Racing Corporation heeft vandaag aangekondigd dat HSF Logistics vanaf 2018 aan boord komt voor het fabrieks MXGP team. Meer details over deze samenwerking volgen later.

HSF logistics is een Nederlands logistiek bedrijft dat gespecialiseerd is in oplossingen voor vervoer van gekoelde voeding. Sinds 2012 heeft HSF Logistics een eigen motorcrossteam, HSF Logistics Motorsport. De voorbije twee decennia was HSF Logistics ook in andere takken van motorsport actief als sponsor. Zo was het bedrijf onder andere te zien in de Dakar, Formule 3 en de sportwagenracerij.

Yoshishige Nomura (HRC): “HSF Logistics wordt een belangrijke partner in de toekomstige MXGP activiteiten van HRC. Als bedrijf hebben ze veel kennis over motorsport. Zeker in de motorcross omdat ze de afgelopen vijf jaren een eigen team runden. We kijken uit naar een lange en sterke samenwerking met een goed gestructureerd bedrijf. Bovendien delen HRC en HSF dezelfde passie voor motorcross en het winnen van wereldtitels.”

Simon Frederiks (HSF): “Bij HSF Logistics hebben we de ambitie om zo wel zakelijk als in motorcross voor het hoogtst haalbare te gaan. We zijn dan ook erg trots op de samenwerking tussen HSF en HRC die van 2018 van start gaat. Dit partnership laat toe om onze ambitie in realiteit om te zetten.”