Probeer zelf de nieuwe 2018 KTM enduro’s!

Probeer zelf de nieuwe 2018 KTM enduro’s!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eén druk op de starter, schakel in eerste en je bent vertrokken met de nieuwe KTM EXC 250 TPI! Op de mooie  Cross-Country omloop van Honville kan je uitstekend kennismaken met de prestaties van KTM’s baanbrekende nieuwe tweetakt blok met elektronische injectie. Of de nieuwe EXC 300 TPI testen. Of één van de viertakt klasbakken uit het gamma van de Oostenrijkse fabrikant. Het kan allemaal op de KTM Offroad Day op zaterdag 14 oktober.

Zoals elk jaar verwacht KTM België alle enduro liefhebbers op de Cross Country van Honville voor de KTM Offroad Day. Op zaterdag 14 oktober krijg je er de kans om op een echt endurocircuit de 2018 nieuwigheden, de 250 en 300 TPI aan de tand te voelen. Wie nu al van de toekomst wil proeven kan er ook de uiterst discrete Freeride E proberen!

Meer informatie? Contacteer jouw officiële KTM dealer! Om de dichtstbijzijnde KTM dealer te vinden, klik je hier.

Praktische info

  • Honville Cross Country (Bastogne), aangegeven vanaf de N4
  • Minimum leeftijd 18 jaar (verplicht tonen van identiteitskaart)
  • Complete en aangepaste kledij verplicht
  • Ter plaatse inschrijven tot 16u

Uw reacties