X

The story of: Shaney Truyts

Een seizoen heeft vaak meerdere gezichten. Zo ook voor Shaney Truyts die afgelopen weekend na een moeilijk seizoensbegin de titel bij MC Lille mocht vieren. Benieuwd naar haar verhaal? Zij vertelt het u zelf hier op MXmag.

Shaney Truyts:

Vol goede moed en met heel veel zin begon ik met een gloednieuwe motor aan het seizoen, maar al snel bleek dat er iets mis was met mijn motor en deze niet naar behoren functioneerde. Op garantie en medewerking van de winkel konden we echter niet rekenen, en nadat ik door falen van de motor 4 weken out was met een sleutelbeenbreuk hadden we besloten om deze motor weg te doen en terug een nieuwe (mijn huidige) motor aan te schaffen. Door die blessure heb ik 2 wedstrijden gemist, en keek ik al tegen een serieuze achterstand in het kampioenschap aan. Het was voor mij een moeilijk seizoen bij MC Lille maar desondanks ben ik toch tot de laatste reeks blijven strijden voor het kampioenschap. Uiteindelijk wist ik dan ook om het kampioenschap binnen te halen, en zo mijn 3e titel in 3 jaar tijd opzak te steken. Bij de finish waren er dan ook tranen van blijdschap en opluchting “I DID IT” Met deze titel neem ik ook afscheid van MC Lille en ga ik mij voorbereiden om op hoger niveau te gaan rijden.
 

Bij deze wil ik ook heel graag wat mensen bedanken, ten eerste mijn beide ouders die dit allemaal voor mij mogelijk maken. Daarnaast mijn familie, vrienden en supporters die me het hele jaar geholpen en gesteund hebben en die me ook door de moeilijke momenten heen geholpen hebben. Ook wil ik graag mijn sponsors “café Las Vegas” en “kledingwinkel Xllnt” te Brasschaat bedanken.

 

Tekst en foto’s: Dieter Jans