BK Motorcross Baisieux LIVE: De Dycker pakt eerste reeks!

BK Motorcross Baisieux LIVE: De Dycker pakt eerste reeks!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nadat hij ‘s morgens de pole pakte, snelde Ken De Dycker ook in de eerste manche naar de overwinning! De KTM rijder ging zowat de hele wedstrijd aan de leiding. Kopstarter Steve Ramon klampte wel goed aan en werd nipt tweede voor Jeffrey Dewulf. De Dycker, Ramon en Dewulf waren duidelijk sterker dan de rest van het veld.

BK leider Dietger Damiaens was erg slecht weg maar herstelde prima. Ondanks zijn mooie vijfde plaats kon Erik Willems dus weinig punten goed maken op Damiaens. In de tweede reeks zou Dietger dus beslag moeten kunnen leggen op de Belgische Inters MX1 titel. Délincé verdween met pech uit de wedstrijd.

Bryan Engelen won de eerste manche in de MX2. Hij hield Dorian Devillé en gastrijder Henson Lievens af.

Inters MX1 Race 1
1. Ken De Dycker, 2. Steve Ramon, 3. Jeffrey Dewulf, 4. Kevin Fors, 5. Erik Willems, 6. Bryan Boulard, 7. Dietger Damiaens, 8. Jurgen Wybo, 9. Kristof Salaets, 10. Jochem Walckiers, 11. Jérome Benonit, 12. Donny Schmidt, 13. Ronny Van Hove, 14. Kevin Vangenechten DNF Jérémy Delincé

Foto: Gino Maes

 

Uw reacties