X

Filmpremière: The hard way to Win 2 – Etienne Bax

The Hard Way to Win 2 laat de carrière  van tweevoudig wereldkampioen zijspancross, Etienne Bax zien. Blessures en mechanische pech zorgden ervoor dat Etienne tot het uiterste moest gaan om die titel te pakken. The Hard Way To Win belooft dan ook een erg boeiende film te worden. Op donderdag 9 november gaat hij in première!

Een droom van het gezin Bax was dat Etienne ooit in zijn carrière met zijn broertje Robbie zou gaan rijden. Na het behalen van de wereldtitel werd deze droom waarheid en besloot Etienne dat hij zijn titel wilde prolongeren met Robbie aan zijn zijde. Omdat er binnen het team met een nieuw zijspanproject werd gestart, werden niet de gewenste resultaten behaald en dit zorgde voor teleurstelling op teleurstelling, zo erg zelfs dat besloten werd om weer uit elkaar te gaan. Voor het gezin was dit een grote domper en heeft zeker zijn sporen achtergelaten.

Robbie liet het hier niet bij zitten en staat nu in de bak bij de grootste concurrent van Etienne, tienvoudig wereldkampioen Daniël Willemsen. Iedere week wordt er op het scherpst van de snede gestreden voor de winst waarbij het nemen van risico’s niet uit de weg wordt gegaan. In de film is te zien hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar liggen, hoeveel werk er verzet moet worden om uit te kunnen groeien tot een kampioen en wat het voor een gezin betekent om twee topatleten in huis te hebben. Tickets bestellen voor The Hard Way To Win in Pathé Eindhoven kan hier. De Film begint om 21u 30.

Hieronder zie je de trailer van “The Hard Way To Win2”: