Lesiardo tekent MX2 deal voor 2018!

Lesiardo tekent MX2 deal voor 2018!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Marchetti KTM team heeft een mooie naam weten te strikken om volgend seizoen voor hun het WK MX2te betwisten, namelijk Morgan Lesiardo. Lesiardo won afgelopen seizoen de EMX250 titel, maar kon meteen na het behalen van deze titel ook opzoek naar een nieuw team, aangezien zijn huidige team (Monster Energy Kawasaki MX2 Racing Team) er aan einde van dit seizoen mee ophield. Lesiardo heeft dus alsnog een team weten te vinden voor volgend jaar, en zal het volledige WK MX2 gaan betwisten.

Lesiardo: 2017 was een speciaal jaar voor mij , met veel emotie en goede prestaties maar ook een aantal onverwachte omstandigheden. Deze waren cruciaal in het binnenhalen van de Europese titel. Nu is het dus tijd om aan het WK MX2 te denken, en ik heb er alle vertrouwen in dat binnen het team van Elio Marchetti mij de juiste omstandigheden geboden zullen worden om te groeien en te verbeteren. Ik heb al kunnen proeven van het racen met de KTM, en ik ben heel erg tevreden. Ik wist dat de KTM mij wel moest liggen, en ik kijk dan ook optimistisch richting mijn eerste volledige jaar in het WK MX2.

 

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties