Ronde Des Sable Loon: Nathan Watson wint, voor Jeffrey Dewulf!

Ronde Des Sable Loon: Nathan Watson wint, voor Jeffrey Dewulf!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De tweede ronde van het 24MX Frans Beachcross Kampioenschap in Loon Plage kende een heel ander opzet. Deze keer moesten de rijder 2u 30 aan de bak. Opnieuw gaf endurist Nathan Watson iedereen het nakijken. Jeffrey Dewulf werd wel sterk tweede!

In totaal waren 229 deelnemers afgezakt naar Loon voor de tweede wedstrijd van het Franse strandracekampioenschap. Ook deze keer won Watson met overwicht. Hij haalde het immers met een voorsprong van 46 seconden op Jeffrey Dewulf. Daarnaast waren ook Yentel Martens, vierde en Axel Van de Sande, vijfde, goed op dreef. Van De Sande zette zelfs de snelste ronde van de wedstrijd neer!

Na vele jaren op Suzuki maakte Steve Ramon een geslaagde overstap op Yamaha. In zijn blauwe debuut finishte ‘The Bomb’ als 7de. Herentalsenaar Raf Belmans zette in dit selecte gezelschap een straffe prestatie neer door en eindigde als 24ste.

Motoren
1. Nathan Watson, 2. Jeffrey Dewulf, 3. Richard Fura, 4. Yentel Martens, 5. Axel Van de Sande, 6. Camille Chapeliere, 7. Steve Ramon, 8. Stephane Watel, 9. Victor Brossier, 10. Marshall Meplon, 11. Daymond Martens

Foto: cfs/Xavier Leporcher

Uw reacties