X

8Biano Husqvarna bevestigt line up 2018

Het 8Biano Husqvarna team heeft hun piloten voor volgend seizoen officieel bevestigd. Zoals bekend zal het team zich in 2018 gaan focussen op het WK MX2, en rekenen daarvoor op de diensten van Iker Larrañaga en Brent Van Doninck om voor de nodige successen te zorgen.

 

Iker Larrañaga: “Ik had een moeilijk seizoen met twee blessures die mij belemmerde in mijn progressie, maar ik heb ook tijdens een aantal GP’s laten zien dat ik weldegelijk de snelheid in huis heb. Mijn team 8Biano geloofd dan ook in mij voor 2018, en geven mij dan ook voor het eerst in mijn carrière de kans om met fabrieksmateriaal te rijden. Ik wil ook mijn nieuwe teamgenoot Brent Van Doninck welkom heten, en ik hoop dat we samen ons team en sponsors trots kunnen maken.”

 

Brent Van Doninck: “Ik ben heel erg tevreden om deel te mogen uitmaken van het 8Biano team. Het is voor mij een nieuwe start, aangezien zowel het team als de motor voor mij helemaal nieuw zijn. Helaas ben ik wel genoodzaakt om mijn voorbereiding en testwerk vanwege een operatie aan mijn pols even uit te stellen, maar ik werk hard om 100% fit te zijn voor de eerste wedstrijd in Argentinië. Ik sta te popelen om te rijden met mijn nieuwe motor, en ik ben dan ook enorm gemotiveerd voor het komende seizoen.”

 

Tekst: Dieter Jans

Foto: CDS