X

BREAKING: Max Nagl naar TM Racing!

Eind augustus kondigde MXMag het hier al aan! Nu is het ook officieel: Max Nagl (30) zal in 2018 uitkomen voor het fabrieksteam van TM. Nagl wordt bij TM de teammaat van MX2 rijder Samuele Bernardini.

Met een basis in het Belgische Lommel begint Nagl dus aan zijn avontuur voor de Italiaanse fabrikant. In eerste instantie heeft Max een overeenkomst voor één jaar maar er is wel een optie voor 2019. Hierdoor kan de sympathieke Duitser kort op de bal spelen voor het technische gedeelte. Naast het volledige MXGP WK seizoen, inclusief de overzeese wedstrijden, zullen fans Nagl ook aan het werk zien in het complete ADAC MX Masters kampioenschap.

Eigenlijk was de 9-voudige GP winnaar al lang gecharmeerd door de technische mogelijkheden van TM. Bekend om zijn krachtige motoren zou de 450 van het merk uit Rimini Nagl wel moeten liggen. Lang bleef de verloning echter het voornaamste struikelblok. Uiteindelijk werd een goed bonusgericht compromis gevonden. Positief nieuws dus voor het WK Motorcross en de fans van Max Nagl!

Foto: TM