X

Dylan Walsh verzekert toekomst voor 2018

Dylan Walsh zal ook in 2018 in Europa actief zijn. De van Engeland naar Nieuw-Zeeland uitgeweken Walsh zal volgend seizoen samen met Diga-Procross Husqvarna gaan uitkomen in het EMX250 en ADAC Youngsters Cup. Walsh die vorig seizoen nog op een Carglass Honda derde werd tijdens de EMX250 wedstrijd van Rusland reed afgelopen seizoen al de laatste wedstrijd van de ADAC Youngsters Cup voor het Diga-Procross team, en wist deze ook winnend aftelluiten. Wash word in Duitsland voor komend seizoen dan ook tot één van de grootste kanshebbers op de titel gerekend.

Momenteel verkeerd Walsh wel nog in supercross modes, zo is hij onder meer ook met Diga-Procross actief in het Duits supercross kampioenschap. Walsh wist zich dit SX seizoen onder meer al tot prins van Stuttgart te kronen.

Dylan Walsh: “Ik ben heel erg blij te kunnen aankondigen dat ik volgend seizoen voor Diga – procross Husqvarna in het EMX250 en ADAC Youngster Cup zal gaan uitkomen. De motor is heel goed en het team staat voor de volle 100% achter mij. Ik ben dan ook helemaal klaar om er komend seizoen een mooi jaar van te gaan maken”.

 

Bron: Gatedrop.com

Tekst: Dieter Jans