X

Star Racing stelt rijders en nieuwe naamsponsor voor

Star Racing Yamaha zal vanaf nu door het leven gaan als Monster Energy/Yamalube/Star/Yamaha Racing. Het team maakte na een jarenlange samenwerking met Rockstar Energy drink onlangs de komst van Monster Energy bekend als hun nieuwe naamsponsor.

Ook maakte het team hun piloten voor het komende seizoen bekend. Het team blijft ook dit jaar rekenen op de diensten van Aaron Plessinger (#23), Dylan Ferrandis (#108), en Colt Nichols (#39), ook zullen Mitchell Oldenberg (#52), en rookie Justin Cooper (#62) dit jaar de kleuren van Star Racing mogen verdedigen.

Bobby Regan, owner of Star Racing: “Met de steun van Monster Energy is ons team helemaal compleet, en we kunnen dan ook niet gelukkiger zijn. We kijken ernaar uit om samen te werken met Monster Energy, en uiteindelijk ook kampioenschappen voor hun in de wacht te slepen. Ook is Monster Energy een fervent sponsor van motorsport vanaf de lagere reeksen, en we zijn in het bijzonder blij samen te kunnen werken met een groot bedrijf dat onze passie voor “amateur racing” deelt”

 

Tekst: Dieter Jans