Eli Tomac weer beschikbaar voor MXoN

Eli Tomac weer beschikbaar voor MXoN
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Regerend Amerikaans motorcrosskampioen Eli Tomac heeft duidelijk gemaakt dat hij voor de komende MX of Nations, een thuiswedstrijd voor het Amerikaanse team, opnieuw beschikbaar is. Het lijkt er in ieder geval op dat Roger Decoster deze keer niet zal hoeven te zoeken naar kandidaten!

Zes jaar van pijnlijke nederlagen heeft Team US achter de rug. Het lange seizoen van SX en MX, blessures en bijkomende verplichtingen zoals de Monster Energy Cup en Red Bull Straight Rhythm waren voor veel rijders de aanleiding om de MXoN te laten schieten.

In Amerikaanse media heeft Eli Tomac al laten verstaan dat hij nu wel wil rijden voor zijn land. Aangezien de Naties in 2018 plaats vinden op het beroemde Red Bud in Michigan is het nu al een wedstrijd waar ook over de plas al wordt naar uitgekeken! Door de timing van de MXoN op 6 en 7 oktober hebben de Amerikaanse rijders wat extra tijd om zich voor te bereiden. Eén week na de Naties staat de Monster Energy Cup in Las Vegas wel al gepland…

Foto: Kawasaki

Uw reacties