Tweede piloot bij Carglass Honda bekend

Tweede piloot bij Carglass Honda bekend
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Carglass Honda heeft zopas zijn team voor 2018 vervolledigd met de Brit Steven Clarke. Na een avontuur in Amerika keert Clarke nu dus terug in de GP’s, waar hij samen het Carglass Honda team zal uitkomen in het EMX250. Clarke wist in 2014 al eerder de EMX250 titel op zijn naam te schrijven, en zal ook nu ongetwijfeld tuk zijn op een nieuwe titel.

Bij Carglass Honda zal Clarke een tandem vormen met Freek van der Vlist die al eerder een overeen komst met het team ondertekende.

Naast het EMX zullen beide ook tijdens de Dutch Masters of Motocross actief zijn.

I am happy to finally announce that I have signed with Carglass Honda Racing team for the 2018 season! I will be racing the EMX250 championship and also the Dutch masters. I am excited for another year of my career to be in Europe and I look forward to battling it out for my 2nd EMX250 title! #RideRed #511 #WeLivin

Een bericht gedeeld door Steven Clarke (@stevenclarke511) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties