Breaking news: Een verrassing van formaat in Anaheim

Breaking news: Een verrassing van formaat in Anaheim
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De wedstrijd in Anaheim moet nog verreden worden, maar DE verrassing van de dag is al een feit! Ryan Villopoto verlaat na velen jaren van trouwe dienst Kawasaki, en ondertekende een contract als brand ambassador bij Yamaha. Ryan poste onlangs een foto op zijn Instagram account waarin hij afscheid neemt van Kawasaki, waarna snel het nieuws volgde dat Rayn vanaf nu de Yamaha familie zal vervoegen.

 

All good things must come to an end… Proud of all the great things I have done and achieved throughout my racing career both amateur and professional at Kawasaki. They will forever be a part of my legacy… excited for my next chapter and partnership…

Een bericht gedeeld door Ryan Villopoto (@ryanvillopoto) op

Here it is!! Excited to join @yamahamotorusa Thanks to all involved can’t wait to get to work and show you guys what we have in the works! 🔵🔵🔵

Een bericht gedeeld door Ryan Villopoto (@ryanvillopoto) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties