MXGP live op Eurosport in 2018!

MXGP live op Eurosport in 2018!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Youthstream en Eurosport hebben opnieuw een overeenkomst bereikt om ook in 2018 en 2019 de wedstrijden van het FIM Motocross World Championship Live uit te zenden. Deze vernieuwde overeenkomst moet voor een groter bereik zorgen door zowel beide MXGP al MX2 wedstrijden die iedere zondag zullen worden uitgezonden op Eurosport 2.

Het FIM Motocross World Championship zal op 4 Maart in het Argentijnse Neuquen weer opgang worden geschoten, en zal zijn ontknoping kennen op 30 september in het Italiaanse Imola. Ook omvat deze deal met Eurosport de rechten op de uitzending van de Monster Energy FIM MXoN die dit jaar plaats zal vinden in het Amerikaanse RedBud.

Youthstream Vice President David Luongo: “Youthstream is proud to announce the extension and increase of our partnership with Eurosport for the next 2 seasons, 2018 and 2019. The European fans of the most prestigious Off Road series in the world, the MXGP World Championship, will have the opportunity to watch the large majority of MXGP and MX2 Live! Eurosport will broadcast all the MXGP and MX2 races Live or slightly delayed on the same day, this is a major step forward for the media coverage and the notoriety of our sport. We want to thank Eurosport, the leader of Sport Broadcasting in Europe, for believing in the potential of the FIM Motocross World Championship”

 

Sebastian Tiffert, Head of Production for motorsport at Eurosport, said: “We are delighted to partner with MXGP for the next two years, giving fans another reason to watch their favourite motorsport series live on Eurosport throughout the season. Reaching an agreement to broadcast the FIM Motocross World Championship adds to our impressive portfolio of motorsport rights which already includes exclusive coverage of Moto GP in multiple European markets as well as pan-European coverage of Formula E and the iconic Le Mans 24 hour race.”

Uw reacties