TBT: Ken de Dijcker de snelste in Goes.

Het is #ThrowBackThursday wij gaan vandaag terug naar 25 januari 2004. In de Zeelandhallen heeft Ken de Dijcker de supercross gewonnen. De Sarholz Honda–rijder won de finale met grote overmacht voor de Engelse Suzuki-rijder Lewis Gregory en Richard Fitch.

De beste start tijdens de finale van de Puurse Banden Centrale Indoor Supercross te Goes was voor de Brit Gregory gevolgd door De Dijcker en Fitch. Het leidende duo reed snel weg van Fitch die het tempo niet kon volgen. Gregory leek even weg te komen maar De Dijcker kwam terug en zette snel de aanval in. Deze slaagde direct en de leiding werd niet meer afgestaan. Fitch reed een eenzame wedstrijd en werd ruim voor landgenoot Adam Chatfield derde. Chadfield kende een slechte start maar reed erg goed voor het in grote getalen opgekomen publiek. Halverwege reed hij Marco Stallmann voorbij of deze stil stond want het vuur is er duidelijk uit bij de Yamaha-rijder. Ook Marvin van Daele ging probleemloos voorbij aan Stallmann waardoor en nog een leuke strijd ontstond om de vierde plaats. Chatfield won deze strijd toch en Van Daele, winnaar 2003, moest nu genoegen nemen met de vijfde plaats.