BeTeMo stelt 2018 team voor!

BeTeMo stelt 2018 team voor!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het BeTeMo-Team (BegeleidingsTeam Motorcross) van Vic Hendrickx en Frans De Proost organiseerde gisteren haar traditionele teamvoorstelling. Dat deden ze uiteraard in Arendonk. Speaker Leon Van Gestel haalde de (18!) rijders en teamleden voor de micro. 

Ook dit jaar blijft het bekende team op verschillende fronten actief. Naast de ondersteuning van de rijders staat BeTeMo in voor maar liefst drie wedstrijden. De eerste organisatie vindt al plaats op 28 februari in Lommel, daarna volgt Lille op 8 april. Tijdens het weekend van Pinksterren, 19 en 20 mei, organiseert BeTeMo in Lommel een België-Nederland voor sidecars.

Wouter Van Massenhoven op het podium met speaker Leon Van Gestel.

Bij de rijders ging uiteraard veel aandacht naar de toppers waaronder nieuwkomer Jens Van Meer die dit jaar één van de titelkandidaten is bij Inters MX1 van VLM. De onfortuinlijke Wouter Van Massenhoven was ijzersterk bezig vorig seizoen toen de pechduivel toesloeg. Dit jaar wil Wouter vooral vrij blijven van kwetsuren.

Dankzij de vele jonge rijders, maar liefst 6 JMS piloten, mikt BeTeMo echter ook voluit op de jeugd. Het VLM seizoen wordt volgende zondag op gang getrokken in Helchteren. MXMag wenst alle rijders veel succes!

De voltallige bende op de BeTeMo groepsfoto!

 

BeTeMo rijders 2018
16. Van Mechgelen Torre (JMS -8 jarigen)
6. Lauwers Seth (JMS -8 jarigen)
3. Verwimp Noah (JMS Nieuweling 65)
18. Van Mechgelen Douwe (JMS Nieuweling 65)
154. Breugelmans Maxime (JMS Nieuweling 85
12. Passaretti Travis (JMS Nieuweling 85)
75. Van Endert Brad (VLM Aspirant)
23. Jonckers Dylan (VLM Belofte)
10. Van Endert Boyd (VLM Belofte)
18. Matthys Tom (VLM Nieuweling MX2)
75. Aertssen Laurens (VLM Nationalen MX2)
87. Bijnens Jurgen (VLM Inter MX2)
54. Breugelmans Sven (VLM Inter MX)
98. Vromans Dieter (VLM Inter MX2)
3. Van Massenhoven Wouter (VLM Inter MX1)
27. Van Meer Jens ( VLM Inter MX1)
87.  Hendrickx Larris-Pascal Knübben (WK Zijspannen)

Foto’s: www.davemx.be

 

 

Uw reacties