Liam Everts tekent KTM contract!

Liam Everts tekent KTM contract!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De voorbije maanden heeft Liam Everts (13) keihard gewerkt in de schaduw. Liam werkte een doorgedreven stage van drie maanden af in Nieuw-Zeeland onder begeleiding van ex MX2 wereldkampioen Ben Townley. Vervolgens zette de jonge Motorsport Future rijder zijn voorbereiding verder in eigen land samen met vader Stefan. Het harde werk begint echter ook vruchten af te werpen. Zopas heeft Liam zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met KTM!

Dit jaar begint Liam aan zijn tweede jaar in de EMX85. In zijn eerste jaar liet hij regelmatig al mooie resultaten optekenen. Met een extra jaar ervaring en alweer groter en sterker geworden, zou Everts dit seizoen wel eens een grote stap vooruit kunnen maken. Vanmorgen kondigde papa Stefan Everts op social media het nieuwe contract van zijn zoon aan. Vorig jaar reed Liam op Suzuki, voordien reed hij ook al op KTM. Volgend weekend begint “Liamski” aan zijn seizoen in Gemert, daarna treedt hij ook aan in Boekel en de Dutch Masters wedstrijden van Markelo en Oldebroek.

Foto’s: Niek Kamper, Stefan Everts

Uw reacties