X

Damon Graulus wint MCLB-debuut in Oosteeklo

Hij kwam zag en overwon! Nieuwkomer Damon Graulus ontpopte zich in beide manches als dé te kloppen man in Oosteeklo. Met overmacht schreef Damon de twee reeksen op zijn naam telkens voor Wietse Brackman. Regerend MX1 kampioen David Segers werd derde.

Heel wat MCLB kopstukken zoals o.a. Jurgen Wybo, Maarten Govaert en Junior Decouter lieten het modderige Oosteeklo (nog) aan zich voorbij gaan. Zij zullen volgend weekend als het Inters Kampioenschap in Beernem begint wel hun opwachting maken. Daardoor kwamen er gisteren slechts 10 Inters aan de start.

                    Wietse Brackman was twee keer “best of the rest”

Je kon er in Oosteeklo niet onderuit dat MX Planet Transport Vijverman Suzuki rijder Damon Graulus telkens duidelijk de snelste man was. Daar had ook Wietse Brackman geen moeite mee om te erkennen terwijl David Segers na zijn gezondheidsperikelen blij was met twee degelijke manches. In de MX2 was Henson Lievens de beste.

Meervoudig nationaal MX2 kampioen Graulus had zich ook geamuseerd in Oosteeklo: “Super leuke dag achter de rug, toffe en goede organisatie en dan nog eens een goed resultaat om de dag mee te eindigen. Ik kijk al uit naar de volgende MCLB wedstrijd. Iedereen bedankt om dit mogelijk te maken. En bedankt aan een aantal supporters die ik gespot heb tijdens het rijden. Hopelijk worden dat er meer in de toekomst !”

Alle resultaten hier

Inters Race 1
1. Damon Graulus
2. Wietse Brackman
3. David Segers
4. Torpjurn Van Hoe
5. Henson Lievens
6. Kenny Dult
7. Damon Tanghe
8. Stanley Verstraete
9. Greg Demeulemeester
10. Bo De Clercq

Inters Race 2
1. Damon Graulus
2. Wietse Brackman
3. David Segers
4. Torpjurn Van Hoe
5. Kenny Dult
6. Henson Lievens
7. Greg Demeulemeester
8. Stanley Verstraete
9. Bo De Clercq
10. Damon Tanghe

Foto’s: KVKpics