KNMV: Sleutelbeenbreuk Haarup, Vlaanderen met schrik vrij.

KNMV: Sleutelbeenbreuk Haarup, Vlaanderen met schrik vrij.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen weekend tijdens de eerste wedstrijd van de KNMV Dutch Masters of Motocross ging het niet allemaal vlekkeloos. In de eerste manche in Micha Boy de Waal kei hard onderuit om later op de middag ‘gewoon’ vijfde te worden. In de tweede manche ging Calvin Vlaanderen in de fout en hij keerde vroegtijdig terug naar het rennerskwartier. Gelukkig bleef de Zuid-Afrikaan ongedeerd. Dat kan niet gezegd worden van Mikkel Haarup die ook in de tweede manche ten val kwam. De Deen brak zijn sleutelbeen en zal volgens de eerste berichten zo’n drie weken zijn uitgeschakeld.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties