RBKO is binnen een uur uitverkocht!

RBKO is binnen een uur uitverkocht!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De 1000 startplekken voor Red Bull Knock Out zijn zaterdag net als de vorige editie binnen korte tijd vergeven. De zwaarste strandrace ter wereld is inmiddels een klassieker waar zaterdag motocrossers uit binnen- en buitenland voor klaar zaten om hun startplek te bemachtigen. In 39 minuten waren alle 1000 startplekken vergeven.

Red Bull Knock Out is dit jaar op zaterdag 10 november. De 1000 amateur- en professionele motocrossers gaan op het strand van Den Haag (Scheveningen) het gevecht aan met het mulle zand, het opkomend tij en met zichzelf. De opzet van de strandrace blijft grotendeels gelijk aan voorgaande edities. Nieuw dit jaar is dat Red Bull Knock Out onderdeel is van de internationale World Enduro Super Series (WESS), een klassement van verschillende enduro en motocross evenementen. Red Bull Knock Out is de laatste race in dat klassement.

Red Bull Knock Out is loodzwaar voor deelnemers en een motocross spektakel voor bezoekers. De technische keuring van de motoren vindt op vrijdag plaats. Zaterdag worden de races gehouden en zijn er andere activiteiten op en rond het strand. Vorig jaar trok Red Bull Knock Out ruim 75.000 mensen naar het Haagse strand. Jeffrey Herlings reed oppermachtig naar de winst, gevolgd door de Brit Nathan Watson en teamgenoot Glenn Coldenhoff.

Meer informatie over de track en topriders aan de start wordt later bekendgemaakt op de website.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Red Bull
Foto: Red Bull

Uw reacties