Motocross of European Nations weer in Polen.

Motocross of European Nations weer in Polen.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Youthstream en FIM Europe hebben vandaag aangekondigd dat de 2018 Motocross of European Nations en de  op 8 en 9 september opnieuw in Polen zullen plaatsvinden.

Het evenement zal dus voor het tweede jaar op rij worden gehouden op het circuit van Gdansk. Zowel de  2005 als 2017 edities vonden op dezelfde locatie in Gdansk plaats. Vorig jaar pakte Nederland met Nancy van de Ven en Nicky Van Wordragen de titel in de Women’s Motocross of European Nations. Frankrijk won bij de mannen mat Mathys Boisramé, Scotty Verhaeghe, Florian Miot en Quentin Prugnieres. In het EK der Naties werd Team Nederland in 2017 vijfde. Een Belgisch team was niet afgevaardigd.

Foto: Youthstream

Uw reacties