X

Nieuwe voetblessure voor Brian Bogers

Brian Bogers van Team HRC Honda zal na een nieuwe blessure aan hetzelfde bot -dat hij afgelopen november brak- gedurende langere tijd buiten strijd blijven. De 21-jarige coureur uit Eindhoven was aan het trainen, toen hij een ongemak begon te voelen in zijn rechtervoet.

Sinds begin deze maand zat Brian terug op de motor. Toen hij na een training pijn bleef voelen, trok Bogers voor verder onderzoek naar het AZ St. Elisabeth ziekenhuis in Herentals. Daar werd een nieuwe kleine barst in zijn voet vastgesteld. Hierdoor moet de onfortuinlijke HRC Honda rijder op 7 mei opnieuw onder het mes, waarna hij aan zijn revalidatie kan beginnen.

Team HRC analyseert momenteel deze nieuwe situatie en zal met meer nieuws komen zodra dit beschikbaar is.

Brian Bogers: “Dit is slecht nieuws na het lange revalidatieproces dat ik achter de rug had. Ik volgde nauwgezet het herstelschema van de dokters maar helaas kan zoiets gebeuren. Nu sta ik dus opnieuw aan de kant. Er is niets dat ik nu kan doen behalve een nieuwe operatie en daarna weer revalideren. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk weer rijden. Over een paar weken zullen we meer weten.”

Foto: Bavo Swijgers