Valt Todd Waters in voor Brian Bogers bij HRC-Honda?

Valt Todd Waters in voor Brian Bogers bij HRC-Honda?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Bij HRC-Honda zoeken ze volop naar ‘n oplossing nu  Brian Bogers nog langer onbeschikbaar is. Onze collega’s van Gatedrop hebben vernomen dat de Australiër Todd Waters mogelijk als invaller voor HRC Honda zal rijden in Letland op 12 en 13 mei. De sympathieke Australiër heeft MXGP ervaring -met Ice One Husqvarna in 2014 en 2015, en reed dit seizoen voor Honda in Australië en Nieuw-Zeeland.

Het is niet duidelijk hoeveel ronden Waters voor HRC Honda zou rijden aangezien hij eigenlijk plande om de Amerikaanse Nationals te rijden als privé-rijder. Of het een test is die tot meer kan leiden, of een goede opwarmer voor de Lucas Oil AMA Pro Motocross serie zal dus moeten blijken! Volgens een welingelichte bron is Todd pas in Europa om te testen met de Honda fabrieksmotor. Daarvoor was hij in Amerika om er zich voor te bereiden op de outdoors. Drie jaar geleden eindigde Waters negende in het WK MXGP.

Foto: Twitter Todd Waters / Oakley

Uw reacties