Hunter Lawrence niet van start in 2de MX2 manche

Hunter Lawrence niet van start in 2de MX2 manche
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de kwalificatiewedstrijd gisteren maakte Hunter Lawrence die tweede werd een goede indruk. Vandaag had de beloftevolle Australiër het geluk niet mee. In de eerste manche kwam hij ten val op zijn hoofd. Hierdoor moet dee 114 Motorsports rijder de tweede manche laten schieten. 

In een mededeling liet zijn team weten dat “Hij vierde lag in de eerste manche, maar toen hij vooraan weggleed kwam hij na de step-up vrij hard op zijn hoofd. Hoewel Hunter oké is, willen we geen risico’s nemen en zal hij dus niet starten in de tweede reeks. We blijven positief en focussen nu op de volgende GP in Duitsland.

Voor het team van Livia Lancelot is dit opnieuw een tegenslag nadat Lawrence eerder een bot in zijn hand brak, Letland was zijn eerste wedstrijd terug. Ook Bas Vaessen ligt zoals bekend in de lappenmand met een spierblessure.

Foto: shotbyBavo

Uw reacties