Jed Beaton naar Rockstar Energy Husqvarna?

Jed Beaton naar Rockstar Energy Husqvarna?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het afgelopen weekend bevestigde Rockstar Energy Husvarna rijder Thomas Covington dat hij volgend seizoen in de VS zal uitkomen voor het fabrieks Husqvarna team. Volgens verschillende bronnen in de paddock zou Covington bij het team van Jacky Martens vervangen worden door Jed Beaton. Beaton, bezig aan zijn eerste volledige GP seizoen in de MX2 voor F&H Racing Team, maakte in de eerste wedstrijdhelft grote indruk tot hij in Matterley Basin zijn been en enkel brak.

De 20-jarige Australiër zou zo de teammaat van Thomas-Kjer Olsen worden die ook in 2019 nog onder contract ligt bij Rockstar Energy Husqvarna. Beaton stond tot zijn blessure zesde in de WK stand. In Portugal behaalde hij zijn tweede GP podium uit zijn carrière.

Foto: shotbyBavo

Uw reacties