X

MXGP Pro nù in de winkelrekken!

Sinds gisteren is MXGP PRO fysiek verkrijgbaar in winkels en digitaal voor PlayStation®4, Xbox One en Windows PC® / STEAM! Spelers kunnen ook de MXGP PRO – Credit Multiplier DLC aanschaffen. Die Credit Multiplier DLC helpt bij het spelen van de game, vermenigvuldig credits, zowel offline als online, aan het einde van elke race en in elke modus!

MXGP PRO is ‘n gloednieuw begin voor de MXGP franchise van ontwikkelaar Milestone. De nieuwste versie werd ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende fans te voldoen en om de echte spirit van motorcross zelf te beleven. De kennis van de eerdere titels in de MXGP-franchise komt tot leven in dit nieuwe videospel. Zeker de ervaring van het racen werd naar een hoger niveau getild door de gameplay verder te verfijnen. Het resultaat is een videogame gebaseerd op de feedback van de spelers zelf en de input van toprijders zoals Tony Cairoli, Tim Gajser en Gautier Paulin.

De eerste versies die wij konden proberen bevestigen de ambities van MXGP Pro om een unieke en meeslepende ervaring te creëren.  In de ‘Extreme Carrière’ modus  worden alle raceopties volledig geblokkeerd voor een erg professionele en realistische ervaring waarin je stap voor stap je weg naar boven moeten verdienen. In de ‘Standard Career’ mode ga je voor een game-ervaring met volledig aanpasbare opties en leer je stap voor stap hoe je progressie kan maken tot je klaar bent om het op te nemen tegen de echte MX kampioenen! Het maakt niet uit wie je bent, of  je nu een professionele virtuele rijder bent of een motorfan, je mag jezelf verwachten aan de meeste fun die je ooit zal beleven.

Alle gamers die MXGP PRO kopen, hebben toegang tot:

  • Alle officiële banen, motoren en rijders van het 2017  MXGP-seizoen.
  • Een nieuw Bike Set-Up-systeem. Dit is gebaseerd op wat de ontwikkelaars van Milestone de ‘mechanische benadering’ noemen waarmee gamers elke afzonderlijke parameter van hun motor kunnen instellen op basis van echte waarden en variabelen.
  • Een realistische benadering van alles wat bewegen, zeg maar de game physics van spectaculaire bewegingen over de manier waarop grip, aanrijdingen en sprongen worden getoond.
  • Meer realistische rijdersbewegingen geïntegreerd met de motor en beïnvloed door de staat van de verschillende terreinen.
  • Een compound van 1 km², een oefenterrein waar gamers vrij kunnen bewegen, racen tegen de computer (AI) en je kan er ook op twee verschillende circuits trainen, één voor Supercross en één voor motorcross.
  • Innovatieve tutorials, een speciale spelmodus voor wie zijn MX skills wil aanscherpen: controle van je motor in de lucht, hoe moet je scrubben, bochten nemen, rijden in de regen, starten en remmen.