Nieuw team voor Adrien Malaval!

Nieuw team voor Adrien Malaval!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Door de komt van Iker Larranaga-Olano en Brent Vandoninck bij Team Diga Procross is er geen plek meer voor Adrien Malaval en Caleb Grothues. Beide rijders zouden dit jaar voor het Duitse uitkomen in het Europees Kampioenschap 250cc. Zowel de Fransman als Australier hebben echter weinig laten zien. Ondanks dat heeft Malaval (foto) een nieuw team gevonden voor de rest van 2018. Hij blijft uitkomen op Husqvarna maar in de kleuren van CBO Group-Eight Racing. Er staan opnieuw EMX250 wedstrijden op het programma en de resterende wedstrijd van het Franse Kampioenschap. Bij CBO wordt Malaval de teamgenoot van Anthony Bourdon. Over de plannen van Grothues is momenteel nog geen nieuws te melden.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Niek Fotografie

Uw reacties