Voorbeschouwing IMBA MX2 Fort Van Koningshooikt

Voorbeschouwing IMBA MX2 Fort Van Koningshooikt
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nu zondag, 3 juni vindt de tweede IMBA MX2 wedstrijd van het seizoen plaats op het legendarische Fort Van Koningshooikt in België. De Brit Ray Rowson schreef de eerste ronde in Aguer Pican op zijn naam maar in eigen land zijn de Belgische rijders gebrand op een verrassing!

Er komen maar liefst acht landen aan de start met Nederland, Duitsland, Engeland, België, Zwitserland, Frankrijk, Tsjechië en Italië. Van Belgische zijde komen in actie -met startnummer 30 tot 37 – 30 Yorne Pauwels, 31 Glenn Bielen, 32 Kris Fleerackers, 33 Kristof Van Vaerenbergh, 34 Bradd Descamps, 35 Wesly Smolders, 37 Bastien Houche.

Glenn Bielen bekleedt momenteel de vierde plaats in het kampioenschap en doet een gooi naar het podium in zijn thuiswedstrijd. Bradd Descamps werd knap 7e in Frankrijk tijdens de eerste proef en Kris Fleerackers staat momenteel 12e in de stand en rijdt op 5 minuten van zijn woonplaats. Ook Kristof Van Vaerenbergh en Bastien Houche kunnen voor de verrassing zorgen op het Fort.

Kom de Belgen aanmoedigen zondag in Koningshooikt! Er zijn 3 reeksen om 13 h, 14.45 h en 16.30 h. De voorstelling van de deelnemers is om 12.15 h.

Verder is er een volledig VMCF programma, uitgezonderd de quads en zijspannen. Zaterdag is er vrije training van 15 tot 18 h.

Uw reacties