Als Chad Reed uitverkoop houdt!

Als Chad Reed uitverkoop houdt!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Houdt Chad Reed het voor bekeken in de VS? Wie deze dagen eens kijkt op de Instagram account van CR22 lijkt wel in een garage-verkoop beland! De privé-marktplaats van de superkampioen is lang maar wel heel lekker voor de echte liefhebber.

Een groot huis in prima staat in Florida, prima uitgeruste werkplaats, 2 vergunde SX banen, één motocrossbaan, een kartbaan, watertruck, bulldozer, Bobcat, tractor, een motorhome, een boxvan… Je kan het zo gek niet bedenken of het moet weg. Wie (serieus) denkt aan verhuizen kan een bod doen en Chad Reed contacteren via cr22vip@gmail.com
Het lijkt er sterk op dat Reed denk aan stoppen, of misschien wel aan een terugkeer naar Australië. In ieder geval neemt hij later dit jaar deel aan de AX Open, het Australische Supercross kampioenschap.

Zijn al de deur uit: alle witte Husqvarna’s waarmee Reed dit jaar reed. Deze werden inclusief enkele speciale onderdelen voor 8.000 $ per stuk verkocht.
Ook de héél speciale 2016 Yamaha YZ250 moest de deur. De cylinder en kop waren geïnspireerd op de fabrieks Yam waarmee Reedy in  2004 reed. Verder is deze motor uitgerust met een Pro Circuit uitlaat, Braking, GYRT, Vortex, Renthal en ARC spul. Dankzij de donkerblauwe poedercoating en de Factory Effex stickerset is de factory look compleet!

Helaas pindakaas is ook deze motor ondertussen van eigenaar veranderd… voor 8.000 dollar. Als grapje zette Chad (helemaal onderaan) ook zijn vrouwtje Ellie te koop, bouwjaar: 1982, kookt soms, geweldig in het wassen 😂

A post shared by Chad Reed (@crtwotwo) on

Uw reacties