X

GP Limburg huldigt Eric Geboers

Net geen drie maanden voor de GP van Limburg kwam Eric Geboers op tragische wijze om het leven. Speciaal voor zijn vele fans en iedereen die ‘The Kid’ had geraakt tijdens zijn leven werd nadien een afscheidsmoment georganiseerd op het circuit van Lommel. Geboers was zelf jarenlang organisator van de Belgische GP, eerst in Namen en nadien in Lommel.

De GP van Limburg, die op 4 en 5 augustus plaats vindt in Lommel zal op verschillende manieren een eerbetoon brengen aan de vijfvoudige wereldkampioen en allereerste wereldkampioen in de drie categorieën. Zo zal het bekende “Mr. 875” logo opduiken op de verschillende inkombandjes en op de T-shirts van de medewerkers.

Verschillende banners die werden gebruikt ter gelegenheid van het afscheidsmoment na Eric’s overlijden zullen ook nu een mooie plaats krijgen. Ook in het programmaboekje wordt een speciale pagina voorzien om Eric Geboers te herdenken. “Voor zondag willen we zeker ook nog een moment inplannen waarop we Eric onze eer willen bewijzen. Hoe dat er precies gaat uit zien, willen we nog even in beraad houden. Eric hield zelf ook van verrassingen,” glimlacht Jo De Munck, één van de drijvende krachten achter GP Limburg vzw.