X

Answer Racing 2019 voorgesteld

Onder ruime aandacht van de media pakte het iconische kledijmerk Answer in Lommel uit met dubbel nieuws. Sinds 1 augustus is Bihr invoerder van Answer voor het Europese vasteland. Tegelijk werd de 2019 collectie voorgesteld. Die werd ontwikkeld met de hulp van negenvoudig wereldkampioen Tony Cairoli, Justin Bogle, SX legende Ryan Villopoto en Nick Wey.

Zowel in de VS als in Europa is Answer aan een revival begonnen. Nieuwe designs, nieuwe producten en straffe ambassadeurs zetten het merk sinds enkele jaren opnieuw op de kaart. In de GP’s komen naast Cairoli ook Jorge Prado en Benoit Paturel uit in Answer. “De timing was voor ons perfect om in Europa te beginnen met Answer. Je merkt aan alles dat ze heel ambitieus zijn, of het nu gaat om de ontwerpen, de R&D of het sponsoren van rijders zoals Tony Cairoli of Jorge Prado, Answer gaat voor de top,” aldus Bihr Off-road Brand & product director Jaimy Scevenels.

De toplijn, Trinity, die in 2018 geïntroduceerd werd, is door de prestaties en styling uitgegroeid tot een enorm succes. Voor 2019 is deze lijn verder verfijnd om nog beter te presteren en om jouw rijervaring nòg beter te maken. Sluit het af met twee nieuw ontworpen kleurenmanieren, dit maakt het een must-have.
Trinity prijzen: 189.95€ voor de broek, 59.95€  voor het shirt

De Elite lijn is ontworpen met het oog op de  perfecte combinatie tussen pasvorm en functionaliteit in het middensegment Voor 2019 werd de pasvorm volledig vernieuwd. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een heleboel kenmerken die je vooral zou verwachten van absolute topproducten is dit gamma een aanrader voor elke rijder.
Elite prijzen: 139.95€ voor de broek,  44.95€ voor het shirt


Wie op zoek is naar een set die prestaties levert en tegelijk duurzaam is, kan de zoektocht staken. Zie hier Answer’s Syncron! De Syncron van dit jaar is verder ontwikkeld, getest en goedgekeurd door Answer’s toprijders.
Syncron prijzen: 79.95€ voor de broek, 25.95€ voor het shirt (volwassenen)
Syncron prijzen: 74.95€ voor de broek, 25.95€ voor het shirt (jeugd)


Answer biedt ook een keuze aan volledig opnieuw ontworpen handschoenen voor 2019. Van de vrij klassieke AR-1 handschoen aan 19,95€ klimt de lijn op tot en met de zeer hoogwaardige AR-5 handschoenen. De AR-5 biedt ongeëvenaarde bescherming en duurzaamheid. De AR-2 is een prima keuze voor wie geen sluiting verkiest. Onze persoonlijke favoriet? De AR-3 handschoenen, gemaakt uit ultralicht materiaal, staan garant voor bewegingsvrijheid en maximaal comfort. Voor 27,95€ zijn de AR-3’s de jouwe.
Meer weten over de 2019 Answer collectie? Ga naar de Answer Racing site of ontdek de collectie bij jouw Bihr dealer!

















Foto’s: Answer Racing