Einde seizoen voor Cyril Genot!

Einde seizoen voor Cyril Genot!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Cyril Genot reed afgelopen weekend in Lommel zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Ondanks het feit dat Cyril al langer te kampen had met een knieblessure besloot hij alsnog om in Lommel nog één keer alles op alles te zetten, alvorens maandag een operatie aan zijn gehavende knie te ondergaan. Ondanks het feit dat deze operatie ondertussen met succes verlopen is zal Cyril toch de rest van het seizoen moeten missen. De GP van Lommel zal dus gelden als zijn laatste wapenfeit van 2018, waar hij ondanks deze spijtige blessure en onder zware omstandigheden alsnog een 15e plaats uit de brand  wist te slepen. Wij van MXMag wensen Cyril alvast een spoedig herstel, en hopen hem in 2019 weer achter het starthek te mogen verwelkomen. 

Well it’s not easy to say but that was it for me this season.. I gave my best in Lommel last weekend but it just didn’t work out the way I wanted it to. Not satisfied at all about my riding nor my starts. There’s plenty of things I need to figure out for myself and work on. My surgery went well and I’m back home now. I’m gutted but you gotta go through what you gotta go through, no shortcuts. I’m going to take the best possible care of my knee and come back stronger than ever. A big shoutout to all the people that stick with me through it all.

Een bericht gedeeld door Cyril Genot (@cyrilgenot) op

Tekst en foto: Dieter Jans

Uw reacties