X

Kevin Strijbos blijft op zijn honger.

Zowel Kevin Strijbos als zijn Standing Construct KTM teamgenoot Valentin Guillod behaalden in Bulgarije niet de resultaten waar ze op hoopten. In de eindstand eindigde Strijbos 12de, een zieke Guillod werd 21ste.

Op zaterdag kwalificeerde Kevin als 12de. Hij miste zijn start maar kwam sterk terug en toonde opnieuw dat het qua snelheid wel snor zit. “Op zondag had ik niet de resultaten waar ik op hoopte. Mijn starts waren slecht en op zo’n old school omloop zoals Sevlievo met weinig lijnen is het niet makkelijk om het verschil te makken. De rondetijden waren in het algemeen heel gelijkaardig. Mijn eerste manche was niet geweldig en ik kon moeilijk mijn draai vinden op de omloop. De tweede reeks was gelukkig beter,” liet Strijbos optekenen via Instagram.

The Kid werd uiteindelijk 15de en 11de wat ‘m een 12de plaats opleverde. In de MXGP tussenstand staat Strijbos nu 15de op 10 punten van Max Nagl die 13de is. Voor Guillod werd Sevlievo een heel moeilijke GP. Hij moest uiteindelijk door gezondheidsproblemen genoegen nemen met een 21ste plaats.

Foto’s: Standing Construct