Lawrence, Gibbs en Evans voor Team Australia.

Lawrence, Gibbs en Evans voor Team Australia.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook de MA, de Australische federatie, heeft hun team voor de MonsterEnergy Motocross of Nations bekend gemaakt. Team Australia tijdens tijdens deze wedstrijd in Buchanan gaan bestaan uit Hunter Lawrence, Kirk Gibbs en Mitch Evans. Voor de volgers van het FIM Wereld Kampioenschap is Lawrence (foto) natuurlijk de bekendste. De Honda-rijder maakt in 2019 de overstap naar de USA en kwam vorig jaar tijdens ‘De Nations’ geweldig voor de dag. Gibbs kende geen vlekkeloos seizoen in eigen land, hij tot tweede achter Dean Ferris tot de KTM-rijder geblesseerd raakte. Voor Evans is de Motocross of Nations nieuw, hij werd dit jaar tweede in het Australische Kampioenschap MX1 achter Ferris die dus niet voor zijn land zal uitkomen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: @ShotbyBavo

Uw reacties