X

Sherco België heeft wind in de zeilen

Het Franse Sherco is de laatste jaren enorm gegroeid. Naast de sportieve prestaties maakt Sherco ook commercieel opgang. Dit vertaalt zich in een opmerkelijke omzetgroei van zijn enduro- en trialmotorfietsen. Ook de meer recente modellen zoals de 50cc of supermotard motoren doen het goed. Hierdoor gaat het ook Sherco België voor de wind.

En Sherco is niet van plan daar te stoppen. In de de fabriek in Nimes staan dan ook heel wat projecten voor een uitbreiding van het gamma in de stijgers. Om deze sterke groei in goede banen te leiden, krijgt Philippe Vukcevic – ‘s werelds oudste importeur van het merk – het gezelschap van zijn zoon Michael in het familiebedrijf. Michael is behalve een trial- en endurorijder van hoog niveau ook een populaire persoonlijkheid in de offroad-motorwereld.

De familie Vukcevic heeft daarnaast gekozen om een ​​beroep te doen op twee bedrijfsleiders die ook zelf enduristen zijn! Frédéric Sente (CEO van Desimone, een fabrikant van automatisatiemachines voor de industrie) en Axel Soyez (Business Management Consultant, voormalig directeur bij D’Ieteren) zullen al hun management-, financiële en marketingervaring aanwenden voor de verdere groei van Sherco België. Dit nieuwe, ​​uitgebreide Sherco-team zal het 2019 gamma op 6 en 7 oktober voorstellen in Bray, vlakbij Binche. Tijdens de Sherco testdagen kan je uiteraard ook zelf kennismaken met de nieuwe pareltjes van het merk!

http://vukcevic-racing.be/

Foto’s: Sherco