Team KTM UK-Hitachi en BOS GP missen twee GP’s

Team KTM UK-Hitachi en BOS GP missen twee GP’s
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Grand Prix van Bulgarije en Turkije worden verreden zonder Team KTM UK-Hitachi en BOS GP. Bij het Britse team zou alleen Greame Irwin in actie komen maar hij raakte in Frauenfeld geblesseerd. De regerend Britse Kampioen MX1 kreeg een steen op zijn gezicht en heeft naast twee losse tanden een vleeswond aan zijn bovenlip. De komende weken zal hij herstellen om in Assen weer fit aan de start te verschijnen.

Van Conrad Mewse, KTM UK’s MX2 rijder, was al langer bekend dat hij de komende wedstrijden zou missen. Mewse verwacht er in Assen ook weer bij te zijn. Dat geldt ook voor Evgeny Bobryshev, via Instagram maakte BOS GP bekend de komende twee wedstrijden afwezig te zijn. Ze gaven zelf redenen ‘buiten hun controle’ aan. Klinkt erg cryptisch!

Op 15-16 september komt het FIM Wereld Kampioenschap MXGP-MX2 voor de tweede keer dit jaar naar Nederland. De negentiende GP van het seizoen wordt verreden op het TT Circuit van Assen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Ray Archer

Uw reacties