Nog Belgen die de Red Bull Knock Out willen rijden?

Nog Belgen die de Red Bull Knock Out willen rijden?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Opspattend zand en luid motorgebrul: ben jij klaar voor Red Bull Knock Out 2018? Jeffrey Herlings won de vorige Red Bull Knock Out, maar ook de Belgen lieten zich niet onbetuigd. Steve Ramon werd vierde, Axel Van de Sande vijfde en Daymond Martens negende. Feest dus, daar op dat strand in Scheveningen.

En dit jaar doen we dat gewoon opnieuw! Op zaterdag 10 november 2018 staan 1000 rijders aan de start! Hopeloos uitverkocht natuurlijk. Maar geen zorgen! Wij hebben nog 25 (gratis!) startnummers liggen, exclusief voor Belgische rijders. Do you have what it takes? Vul HIER snel het formulier in, en wie weet selecteren we jou voor één van die laatste plaatsen! Deadline? Zaterdag 15 september!

Door: Red Bull Belgium
Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO

Uw reacties