X

Een succesvol seizoen met Kay Karssemakers.

Het eerste seizoen van het Team Youth Pro MX en Kay Karssemakers is heel goed verlopen. De KTM-rijder werd vierde in de KNMV Dutch Masters of MX en in het KNMV Open Nederlands kampioenschap 85cc Grote Wielen werd hij tweede. Daarbij werd de Brabander derde tijdens het FIM Wereld Kampioenschap 85cc in Australië. Tijdens de finale van het Europees kampioenschap 85cc greep de Alpinestars geklede crosser naast het podium maar hij werd keurig vierde!

Kortom het is een succesvol seizoen geweest maar na een seizoen maakt Kay de overstap naar een andere team. De 14-jarige crosser blijft op KTM uitkomen in het Europees kampioenschap 125cc. Het Team Youth Pro MX wenst Kay veel erg succes in de toekomst.

Youth Pro MX:
“Kay is een rijder met veel potentie. Met een goede structuur en begeleiding zien wij hem als een toekomstige Grand Prix winnaar! Kay heeft alles in zich om dat te bereiken.”

2019:
De exacte plannen voor volgend seizoen zijn nog niet duidelijk. Dean Gregoire en Sjevy Klokgieter blijven zeker voor het Brabantse team uitkomen in de 65cc-klasse. De overige invulling van de rijders zal later bekend worden gemaakt.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie