Letland wint Coupe de l’Avenir in Baiseux.

Letland wint Coupe de l’Avenir in Baiseux.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Letland is de grote overwinnaar geworden van de Coupe de l’Avenir in Baiseux. Zij wonnen het overall landenklassement. Individuele eindoverwinningen waren er voor Mikkel Haarup (Open), Constantin Piller (85) en Janis-Markus Reisulis op de 65cc. Een Belg stond er op het podium: Paco Destercq werd derde in de 85cc waar team België tweede eindigde.

Letland won de landenklassering in de 65cc voor de Finnen en de Esten. België 2 werd vijfde, België 1 tiende. De zege van Piller bezorgde Duitsland de zege in de 85cc. Ze wonnen voor België (Destercq-Lucas Coenen-Yoran Moens) en Letland. België 2 werd elfde. Ierland won verrassend het landenklassement bij de Open klasse. Ze wonnen voor Denemarken en Frankrijk. België 2 werd zesde, het eerste team kende veel pech maar finishte toch als zevende.

Individueel viel er niks te beginnen tegen Mikkel Haarup. Drie reeksen op rij gaf hij een visitekaartje af. Michael Ellis haperde wat in de eerste reeks, maar verruilde later zijn zesde plaats voor een tweede en een derde. Yann Crnjanksi zou derde worden. Onze beste man was Gordano Natale op de zevende plaats, net voor Tim Louis.

Uitslagen zijn te vinden op Speedhive.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Onbekend

Uw reacties