WESS: Elowson verrast in Gotland modderfeest!

WESS: Elowson verrast in Gotland modderfeest!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De zevende ronde van de World Enduro Super Series vond vandaag plaats op het Zweedse eiland Gotland. In super zware koude en modderige omstandigheden werd de lokale held Albin Elowson de verrassende winnaar. De Husqvarna rijder haalde het voor twee landgenoten Robert Kvarnstrom en MXGP rijder Ken Bengtson.

Red Bull-KTM’s Taddy Blazusiak eindigde als best geplaatste WESS rijder knap vierde. Billy Bolt, de leider in de tussenstand, eindigde 13de, net na Josep Garcia. Privé-rijder Paul Bolton werd 14de, ex MXGP-rijder Nathan Watson was 15de, veteraan Graham Jarvis werd 27ste.

De wedstrijd over meer dan 117 kilometer was dit jaar extreem lastig door de kou en de regen. EMX250 rijder Kevin Horgmo (Creymert Racing) pakte de kopstart maar moest de wedstrijd staken na vijf complete ronden.

Foto: Future7media/Red bull Contentpool

 

Uw reacties