Brent Van Doninck tekent voor Assomotor Honda!

Brent Van Doninck tekent voor Assomotor Honda!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Goed nieuws uit het kamp van Brent Van Doninck! De 22-jarige Herentalsenaar gaat in 2019 de kleuren van Team Honda Redmoto Assomotor verdedigen in de MX2. Van Doninck kende een rampzalig 2018 seizoen. Hij moest door een blessure met achterstand aan het WK beginnen en tot overmaat van ramp trok Ottobiano Motorsport er na de GP van Duitsland de stekker uit.

Uiteindelijk maakte Brent het seizoen af met Diga Procross Husqvarna en eindigde 11de in de eindstand. Zijn beste resultaat in 2018 was een 9de plaats in de GP van Semarang.  Ondertussen is de voormalige podiumfinisher één van de meest ervaren rijders in het WK MX2. Van Doninck  krijgt bij Assomotor de Franse EMX250 kampioen Mathys Boisrame naast zich als teamgenoot. Naast deze twee getalenteerde rijders trekt het team nog een andere rijder aan voor de  EMX250.

Langs deze weg bedankt Brent Honda Assomotor voor het vertrouwen. Ook een dikke merci aan zijn ouders, vriendin, de vele supporters maar ook enkele mensen die Brent zijn blijven steunen zoals No Fear energiedrank, Gery De Haes ramen en deuren, Bike Inn en 100% brillen. Hopelijk wordt 2019 het jaar van de wederopstanding voor de snelle Belg!

Foto: Instagram Brent Van Doninck

 

 

Uw reacties