Charles Lefrancois wint de eerste avond in Schijndel

Charles Lefrancois wint de eerste avond in Schijndel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Als regerend ’King of Schijndel’ had Charles Lefrancios natuurlijk de favorieten rol op zijn schouders tijdens de eerste dag van het evenement in Manage De Molenheide. De Fransman wist de eerste avonden te winnen na een mooi gevecht met een Kade Walker en later Dominique Thury. De Duitser heeft heel lang de leiding in handen maar met nog twee ronden te gaan gaat de Husqvarna-rijder onderuit. Lefrancios en Walker passeren Thury die dus derde wordt achter de Fransman en de Canadees. De beste Nederlander is Bram van der Hoek, de Kawasaki-rijder komt als zevende over de finish. De snelste Belg in Nolan Cordens, hij komt als elfde over de finish.

Uitslagen Supercross Schijndel, NL:
Zaterdag:
1. Charles Lefrancios F Suzuki
2. Kade Walker Can Husqvarna
3. Dominique P. Thury D Husqvarna
4. Adam Chatfield GB Honda
5. Ludovic Macler F Suzuki
7. Bram van den Hoek NL Kawasaki
11. Nolan Cordens B KTM

Alle uitslagen vanuit Schijndel vind je HIER.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Suzuki

Uw reacties