Tim Edberg vervolledigt JWR Yamaha Racing line-up

Tim Edberg vervolledigt JWR Yamaha Racing line-up
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gelukkig hebben ze bij JWR Yamaha Racing een grote tent! Na MXGP’ers Kevin Strijbos,  Vsevelod Brylyakov en MX2 rijder Anton Gole kondigt het Zweedse team vandaag Tom Edberg aan. Edberg gaat in de EMX250 uitkomen.

Tim Edberg liet in 2017 mooie dingen zien in de EMX125.  Hij vocht er voor podiumposities en deed -ondanks kleine blessures- veel internationale ervaring op. Na zijn achtste plaats in de 125cc liep zijn eerste seizoen in de kwartliterklasse uit op een teleurstelling. Nu de kwetsuren van het voorbije seizoen achter de rug zijn wil de JWR Yamaha Racing rijder zich revancheren in de wachtkamer van het WK MX2!

Tim Edberg: “Ik ben heel blij dat ik naar het JWR Yamaha Racing-team ben gegaan. Het wordt ondertussen mijn derde jaar bij Yamaha Europe ook. Voor mezelf is het geweldig dat ik nu -als Zweed- in een Zweeds team zit. Dat maakt alles makkelijker voor mij. Ik heb een paar moeilijke jaren achter de rug, vooral dit jaar toen ik bijna het hele seizoen door blessures in de lappenmand lag. Maar ik hoop op een sterk off-season met mijn nieuwe teamgenoten zodat ik straks klaar ben als het EMX250-seizoen begint.”

Foto: JWR Yamaha Racing

Uw reacties