Vraag nu jouw BMB vergunning aan!

Vraag nu jouw BMB vergunning aan!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De 2019 motorcrossvergunningen van de BMB  kunnen vanaf nu worden aangevraagd via de software toepassing ‘my FMB-BMB’. Ook de vergunningsaanvragen van de andere disciplines zullen in de komende dagen worden gelanceerd.

Vanaf 2019 zal je met een BMB ‘Europe Open’ motorcross vergunning kunnen deelnemen aan:

Bovendien ben je individueel verzekerd voor trainingen op alle Motorcross circuits in Europa. Je kan ook de optie BA verzekering onderschrijven zodat je in Frankrijk kan gaan trainen zonder FFM licentie.

Rijders die reeds vorig jaar een vergunning hadden, lanceren de toepassing My FMB-BMB en bevestigen de automatische update om over de laatste versie te beschikken. Kies ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jou gekozen wachtwoord in. Kies je club, controleer je vooraf ingevulde gegevens en klik op ‘Vraag een nieuwe vergunning’.

Als je geen vergunning hebt gehad in 2018, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’. Als je My FMB-BMB nog niet op je laptop/desktop hebt staan, klik dan hier.

We vragen aan alle rijders om aandachtig de info seizoen 2019 te lezen. Hierin staat belangrijke info over de categorieën/klassen 2019, de koersnummers (belangrijke wijzingen in 2019), de samenwerking met de andere motorcrossbonden en de nieuwigheden voor 2019.

Raadpleeg:

Info seizoen Motorcross 2019
Handleiding toepassing My FMB-BMB
Installatie link My FMB-BMB

Foto: Paul Weyten

Uw reacties