Een Nederlandse overwinning in Dortmund

Een Nederlandse overwinning in Dortmund
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de laatste dag van de ADAC SX Cup wedstrijd in Dortmund kwam de 65cc klasse in actie. Dit leverde een Nederlandse winnaar op dankzij Gyan Doensen. De Limburger moest het opnemen tegen tien Duitsers die hij allemaal achter zich wist te houden. Met een voorsprong van tien seconden won Doensen voor Oskar Romberg en Eliah Vedral. Het is niet het eerste succes van Doensen, vorig jaar won hij de grote Crossfinals in zijn klasse!

Uitslagen ADAC SX Cup; Dortmund, Duitsland:
65cc
1 Gyan Doensen NL KTM
2 Oskar Romberg D KTM
3 Eliah Vedral D KTM
4 Dean Alenxander Kubik D KTM
5 Philippe Garcke D KTM

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Supercross Dortmund

Uw reacties